Vendel
11 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Könyvvel dobták meg Obamát egy gyűlésen

2010.10.11. 18:45
Valaki egy könyvvel próbálta megdobni Barack Obama amerikai elnököt, aki vasárnap Philadelphiában választási nagygyűlésen mondott beszédet, a rendezvényről egy meztelen férfit bilincsben vezették el.

Egy könyvvel próbálták eltalálni egy philadelphiai választási gyűlésen Barack Obama amerikai elnököt. Az esetről készült felvétel szerint a mosolygó Obamának fel sem tűnt a háta mögött nem sokkal elrepülő könyv.

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy miről szól a könyv, tartalmának van-e valamilyen üzenete az elnök felé.

Nem a könyv zavarta meg egyedül a rendezvényt, egy meztelen férfit bilincsben kellett elvezetni. Egyelőre nem tudni, hogy ő dobta-e a könyvet, és az sem derült ki, hogy miért nem viselt ruhát.

A férfi mellén a battlecam.com felirat a Daily Mail szerint arra utal, hogy a férfi az internetes videomegosztót akarta reklámozni. A lap szerint a portál tulajdonosa, a milliárdos Alki David egymillió dollárt ajánlott fel augusztusban annak, aki elsőként tudja úgy megzavarni Obama valamelyik rendezvényét, hogy a róla készült felvételen elolvasható legyen a honlap címe.

Egy meztelen férfit bilincsben kellett elvezetni
Egy meztelen férfit bilincsben kellett elvezetni

Az elnökre vigyázó titkosszolgálatnál vizsgálat indult, hogy miért nem akadályozták meg a könyv eldobását.

Nem Obama az első amerikai elnök, akit megdobnak, George W. Bush egy bagdadi sajtótájékoztatón mutatta be kitűnő reflexeit, amikor elhajolt az egyik iraki újságíró felé hajított cipője elől.