Könyvvel dobták meg Obamát egy gyűlésen

2010.10.11. 18:45
Valaki egy könyvvel próbálta megdobni Barack Obama amerikai elnököt, aki vasárnap Philadelphiában választási nagygyűlésen mondott beszédet, a rendezvényről egy meztelen férfit bilincsben vezették el.

Egy könyvvel próbálták eltalálni egy philadelphiai választási gyűlésen Barack Obama amerikai elnököt. Az esetről készült felvétel szerint a mosolygó Obamának fel sem tűnt a háta mögött nem sokkal elrepülő könyv.

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy miről szól a könyv, tartalmának van-e valamilyen üzenete az elnök felé.

Nem a könyv zavarta meg egyedül a rendezvényt, egy meztelen férfit bilincsben kellett elvezetni. Egyelőre nem tudni, hogy ő dobta-e a könyvet, és az sem derült ki, hogy miért nem viselt ruhát.

A férfi mellén a battlecam.com felirat a Daily Mail szerint arra utal, hogy a férfi az internetes videomegosztót akarta reklámozni. A lap szerint a portál tulajdonosa, a milliárdos Alki David egymillió dollárt ajánlott fel augusztusban annak, aki elsőként tudja úgy megzavarni Obama valamelyik rendezvényét, hogy a róla készült felvételen elolvasható legyen a honlap címe.

Egy meztelen férfit bilincsben kellett elvezetni
Egy meztelen férfit bilincsben kellett elvezetni

Az elnökre vigyázó titkosszolgálatnál vizsgálat indult, hogy miért nem akadályozták meg a könyv eldobását.

Nem Obama az első amerikai elnök, akit megdobnak, George W. Bush egy bagdadi sajtótájékoztatón mutatta be kitűnő reflexeit, amikor elhajolt az egyik iraki újságíró felé hajított cipője elől.

Aranyköpések

Könyv az életünkről, mindennapjainkról, azok nehézségeiről 14 kortárs író egy inspiráló novelláskötetben

MEGVESZEM
Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM