Börtönt kaphat, mert taxiban kívánta meg szeretőjét

2012.05.17. 16:44

Akár három éves börtönbüntetésre is ítélhetik azt a brit üzletasszonyt, aki egy dubaji taxi hátsó ülésén létesített szexuális kapcsolatot partnerével.

Rebecca Blake Anderson
Rebecca Blake Anderson
Fotó: Linkedin.com

A Telegaph információi szerint a pár előbb csak csókolózott, amin a taxi sofőrje annyira felháborodott, hogy kiszállt a taxiból és elindult rendőrt hívni. Mire a rendőr és a sofőr visszaértek az autóhoz, a friss szerelmeseket félreérthetetlen helyzetben találták a hátsó ülésen.

A 29 éves Rebecca Blake-et és alkalmi partnerét, Conor McRedmondot azért tartóztatták le, mert az iszlám törvények tiltják a házasságon kívüli szexuális kapcsolatot. Ezen kívül mindketten erősen ittasak voltak, márpedig a dubaji törvények szerint a közterületen történő alkoholfogyasztás szintén törvénybe ütközik.

A két brit állampolgárt öt napon keresztül tartották előzetes letartóztatásban, útleveleiket a nyomozás idejére elvették tőlük. Ha a szexuális együttlét vádja beigazolódik, a felelőtlen britek akár három év börtönt is kaphatnak meggondolatlanságukért.

Blake az esetről az mondta: egyedül utazott a taxiban és csak azért tartóztatták le, mert utazás közben megivott egy sört. A pár másik fele, Conor McRedmond szintén tagadta a vádakat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport