Eszter, Eliza
EUR 382,06 Ft
USD 358,08 Ft
14 °C
24 °C

Diákokkal zuhant mélybe egy busz Albániában

2012.05.21. 19:39

Tizenegyen meghaltak egy buszbalesetben hétfőn az albán Himara város közelében. A diákokat szállító busz a tengerpart mentén kígyózó úton haladva zuhant eddig ismeretlen okból egy szakadékba.

A járművön a sofőrön kívül 49 egyetemista utazott, többségük lány. A helyszínen két helikopter is segíti a mentőket, mivel a meredek part miatt rendkívül nehéz a mentés. Több diák a buszba szorult, az ő állapotukról még nincs információ.

A helyszínen megjelent az albán belügyminiszter és az országos rendőrfőparancsnok is, a chicagói NATO-csúcstalálkozón résztvevő Sali Berisha albán kormányfő részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak. Az albán Shekulli hírportál szerint a tanulmányi kiránduláson lévő diákokat két busz szállította, ezek egyike zuhant a szakadékba, 220 kilométerre délre az albán fővárostól, Tiranától.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás