Judit
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Kannibált lőtt agyon a miami rendőr

2012.05.27. 14:06

Lelőtt egy félmeztelen férfit egy rendőr Miamiben, aki éppen egy földön fekvő másik férfi arcából evett. A megdöbbentő esetre szombat hajnalban került sor, miután szemtanúk lövéseket hallottak, egy nő pedig két dulakodó férfit látott a Miami Herald épületének közelében. A helyszínre érkező rendőr azonban már csak azt látta, hogy a félmeztelen elkövető kannibálként evett a másik alak testéből – írja a Miami Herald.

Az intézkedő rendőr felszólította a félmeztelen férfit a hátrálásra, azonban az nem reagált, így rálőtt. Bár megsebesítette az alakot, az nem hagyta abba az áldozat csonkítását, így folytatni kellett a tüzelést. Szemtanúk szerint legalább féltucat lövést kellett leadni, míg végül a kannibál meghalt.

Az áldozatot kórházba szállították, a rendőrség a Miami Herald biztonsági kameráinak felvételeit tanulmányozza, de az ügyben eljáró rendőr kilétét nem hozták nyilvánosságra. A Miami Rendőrség Bajtársi Rendjének szóvivője szerint a kannibált agyonlövő rendőr egy hős, míg a rendőrség gyilkossági egységének felügyelője szerint nincs szükség fegyverre ahhoz, hogy egy embert veszélyesnek nyilvánítsák. „Számos más módon lehet kárt tenni egy emberben, sokan ismerik a különböző harcművészeteket, mások pedig annyira erősek, hogy puszta kézzel is megölhetnek valakit” - magyarázta Altarr Williams őrmester.