Magyar lett az év szlovák nője

2012.05.31. 08:03 Módosítva: 2012.05.31. 08:14

Vicsápi Bugyi Natália pozsonyvezekényi (Vozokany) nyomdatulajdonos lett az év nője Szlovákiában, miután a szerdai díjátadón nemcsak a üzlet és menedzsment kategóriában, hanem az abszolút versenyben is rá érkezett a legtöbb szavazat – írja a Szabad Újság.

Az elismerést négy éve osztják ki. A versenyt a legismertebb szlovák női magazin, a Slovenka szervezi a szlovák közmédiával (RTVS) és a Szlovák Nemzeti Színházzal közösen. A projekt célja, hogy díjazza azokat a nőket, akik különlegesen sikeresek munkájukban.

forrás: Facebook
forrás: Facebook

Már a saját kategóriájában való győzelme után is meghatottan köszönte meg a szervezőknek és a rá szavazóknak a lehetőséget, támogatást, de amikor az abszolút versenyben is az ő nevét mondták ki, alig tudott megszólalni a meghatottságtól.

Vicsápi Bugyi Natália a lapnak korábban elmondta: egy levélben értesült a nevezésről. "Ezután kellett eldöntenem, hogy elfogadom-e a megtiszteltetést. Végigfutott tehát az én agyamon is, hogy vajon lehet-e egy magyar nemzetiségű a győztes. Amikor aztán végignéztem a feltételeket, láttam, szavazás útján dől el, ki nyer, úgy döntöttem, belevágok" – mondta.

A még csak harmincas évei elején járó üzletasszony egyszer már sikeresen szerepelt egy a mostanihoz hasonló versenyen, hiszen 2010-ben az Év üzletasszonyának választották.  • Hírek
  • Árfolyam