18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megette a szívét és az agyát

2012.06.01. 10:42
Itt az újabb amerikai kannibál. A fiatal egyetemista megölt egy harmincas férfit, megcsonkította, majd kivágta a szívét és megette, de az agyvelejébe is belekóstolt.

A Kenyában született, de már 9 éve az Egyesült Államok Maryland államában élő Alexander Kinyua a Morgan State University harmadéves elektromérnök-hallgatója volt. Társai szerint már hónapok óta furcsán viselkedett, egy ideje pedig zavaros üzeneteket küldözgetett szét az interneten, a Facebookon például tömeges emberáldozatokról vizionált.

Kinyua családja fél éve fogadta be a 37 éves, nigériai állampolgárságú Kujoe Bonsafo Agyei-Kodiét. A férfi még a múlt héten elment kocogni és soha többé nem került elő. Kinyua apja bejelentést is tett a rendőrségen.

A 21 éves diák fivére e hét keddjén egy levágott emberfejet és két kezet talált a családi házuk mosókonyhájában. Bár Alexander azt állította, hogy ezek állati maradványok, az apja inkább értesítette a rendőröket. A fiú nem sokkal később bevallotta, hogy késsel megölte majd feldarabolta a lakótársukat, aztán megette a szívét és több darabot az agyából.

Alexander Kinyua és áldozata, Kujoe Bonsafo Agyei-Kodié
Alexander Kinyua és áldozata, Kujoe Bonsafo Agyei-Kodié

Jesse Bane seriff azt nyilatkozta, hogy negyven éve seriff, de ilyen brutális és borzalmas dolgot talán még sohasem látott.

A szívevő kannibál sztorija szinte egyidőben történt az egész világon megdöbbentést keltő floridai kannibál akciójával .

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport