Románia felől érkezett a burgaszi merénylő

2012.07.23. 15:49

A bolgár sajtó hétfői jelentései szerint Románia felől érkezett az országba a burgaszi merénylő, aki oroszul beszélt, és egy nő volt a társaságában. A bTV privát tv-csatorna a nyomozás menetét jól ismerő forrásra hivatkozva azt jelentette, hogy a férfi két nappal a támadás előtt Várnában tartózkodott, ahol egy szállodában megtalálták a "biológiai nyomait". A rendőrség keresi a vele utazó nőt, aki szintén abban a háromcsillagos, Perfekt nevű szállodában lakott. A nő kapcsolatban állhatott egy másik férfival is, aki az öngyilkos merénylő bűntársa lehet - írta a Trud című lap.

A Fekete-tenger partján fekvő Burgaszban szerdán öt izraeli turistát és egy bolgár buszvezetőt gyilkolt meg a még ismeretlen tettes. Izraelben azt feltételezik, hogy Irán áll a merénylet mögött.
A Trud idéz egy taxisofőrt is, aki azt mondta, hogy az oroszul jól beszélő merénylőt a támadás előtti napon Ravdából Pomorieba vitte. Ez a két település szintén a tenger partján van, Burgasztól északra. A bolgár belügyminisztérium szóvivője nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni a sajtó értesüléseit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport