11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Hatalmas botrány Mandela családjában

2012.08.14. 19:56
Szappanoperákban is durva fordulatokban gazdag szerelmi háromszögbe keveredett Nelson Mandela unokája és politikai örököse. Mandla Mandela a bigámia vádját is vállalva elvett neje, a francia származású Nkosikazi Nobubele, fivérével csalta meg, közös gyermekük sem közös.

Aligha lehet botrányosabb egy szerelmi háromszög annál, aminek az egyik csúcsában Nelson Mandela unokája és politikai örököse, Mandla Mandela áll. A 38 éves Mandla még a bigámia vádját is vállalta, amikor úgy vette el tizenéves francia szerelmét, hogy hivatalosan még nem vált el első feleségétől, Tanda Mabunu-Mandelától.

A lány, Anais Grimaud, aki a házasság után a Nkosikazi Nobubele Mandela nevet vette fel, írja az esetről beszámoló Daily Mail. Tanda Mabunu bíróságon is megtámadta a házasságot, amit az tavaly törvénytelennek is nyilvánított. Ha ez így nem volna elég bonyolult, akkor eláruljuk, hogy Mandela közben egy harmadik asszonyt is feleségül vett, de most már egyáltalán nem törődött a válással. Miért is tette volna, ha a jelek szerint sem Nkosikazi Bobubelét, sem legújabb nejét, a szvázi hervegnő Nodiyala Mbali Makhathinit nem zavarta a poligámia.

Olyannira, hogy Nkosikazi Nobubele tavaly decemberben fiút szűlt Mandlának, akit maga Nelson Mandela nevezett el Qheyának. Akkor még senki sem sejthette, hogy a kis Qheya lesz Nkosikazi Nobubele veszte.

Mandla Mandela augusztus 14-én közleményben jelentette be, hogy családja hazaküldte a lányt. Mint kiderült, a genetikai vizsgálatok szerint nem ő Qheya apja. Hanem testvére. Hogy a kettő közül melyik, azt a közlemény már nem részletezte.

"Az affér engem és családomat is sokkolta" - írta közleményében Mandla, pedig legalább egy fivére biztos nem lepődött meg.  • Hírek
  • Bankszámla