Fenékbe lőtte magát a moziban

2012.08.15. 23:23

A Nevada állambeli Sparks városának mozijából egyszerre öt telefonáló jelentett lövöldözést a helyi rendőrségen. A hatóság nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, ahol kiderült, hogy izgalmukban túlreagálták a hét-nyolc lövésről beszámoló szemtanúk az esetet. A tanúvallomások felvétele után tisztázódott a kép: annyi történt, hogy egy férfi addig fészkelődött a székében, míg a farzsebében tartott pisztoly kiesett a földre, és ott olyan szerencsétlenül landolt, hogy elsült, éppen fenékbe lőve a saját gazdáját.

A szemtanúk szerint az illető felállt, bocsánatot kért, majd sietve távozott a moziból, ahol egyébként a Bourne-örökség című akciófilm ment. Később bejelentkezett egy kórházba, ahol ellátták a sérülését, amit az orvosok nem ítéltek életveszélyesnek.

A rendőrségi közlemény szerint nem tört ki különösebb pánik a moziban, ahol 30-an nézték a filmet a lövés pillanatában. A szerencsétlenül járt férfin kívül senki nem sérült meg. A mozibeli lövöldözések azóta jelentenek különösen érzékeny témát, hogy kevesebb mint egy hónapja az új Batman-film premierjén Coloradoban egy ámokfutó 12 embert ölt meg és 58-at sebesített meg, amikor vaktában tüzet nyitott a moziteremben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport