Ivó, Milán
EUR 383,81 Ft
USD 365,66 Ft
6 °C
26 °C

Fotózás közben vízbe fulladt a menyasszony

2012.08.26. 15:09

Szomorú tragédiával végződött, ami egy viccesnek szánt fotózásként indult. Kanadában vízbe fulladt a 30 éves Maria Pantazopoulos miközben menyasszonyi ruhájában akarta lefotóztatni magát egy vízeséssel a háttérben. A nő, hogy a legjobb kép készülhessen róla, belement a vízbe, de ruhája átázott, és egy hirtelen áramlat lerántotta a víz alá.

fl640
Fotó: CTV News

Pantazopoulos egy új esküvői szokás áldozata lett. A CTV News szerint Kanadában egyre népszerűbb, hogy a menyasszonyok saját kezűleg teszik tönkre esküvői ruháikat, míg művészi beállítású fényképek készülnek róluk.

„Rajta volt az esküvői ruhája és azt mondta, hogy „csináljál rólam pár képet, míg úszok egy kicsit a tóban”. Belement a vízbe, de nehéz lett a ruhája. Mindent megpróbáltam, hogy megmentsem” – mondta Louis Pagakis fényképész, akinek a képeket kellett volna készítenie Pantazopoulosról. Pagakis a nő után ugrott, mikor látta, hogy elmerül, de nem tudta kihúzni, mert túl nehéz volt.

Pagakis szerint a nő tudott úszni, mégis hamar elsüllyedt. Pagakis kiáltozott és ordítozott, de nem tudott semmit se tenni. Pantazopoulos nagyjából délután kettőkor merült le a víz alá, a holttestét csak négy órával később tudták kihúzni a mentőalakulatok. Azon a részen, ahol eltűnt, 8 méter mély volt a víz.

A tragédia Rawdon városa mellett történt, ahol egy tapasztalt helybéli búvár azt nyilatkozta, hogy a víznek a sodrása azon a ponton, ahol fényképezni akartak, nagyon erős. Több fulladásos eset is történt már a közelben, mivel a táj szépsége sokakat arra csábított, hogy belemerészkedjenek a vízbe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek