Emberi törzset találtak Torontóban

2012.09.06. 19:42

Egy bőröndbe csomagolt emberi törzset találtak a rendőrök Torontóban, az Ontario-tóban. A hatóságok egyelőre nem tudták megállapítani, hogy a maradvány nőé, vagy férfié volt-e, a boncolás csütörtökön kezdődik meg. A rendőrség tájékoztatása szerint a torzót egy csónakázó találta meg a parttól nagyjából 2,5 kilométerre, majd riasztotta a rendőrséget – írja a BBC.

Az angol lap szerint elképzelhető, hogy a törzs ahhoz a lányhoz tartozik, akinek a testrészeit a múlt hónapban találták meg. A lány meggyilkolásával a volt barátját gyanúsították meg. A két ügy közötti kapcsolatot a rendőrség még vizsgálja.

Idén ez már a harmadik eset, amikor feldarabolt testrészeket talált a kanadai rendőrség. Júniusban két vancouveri iskola emberi testrészeket tartalmazó csomagot kapott, az egyik küldeményben egy láb, a másikban egy kéz volt.

Korábban Luka Rocco Magnotta pornósztár meggyilkolt egy kínai diáklányt, Lin Csünt, majd a holttest feldarabolásáról szóló 10 perces videót feltöltötte az internetre. A 32 éves Lin testét feje és végtagjai nélkül találták meg, a tettes a hiányzó testrészek közül néhányat a kanadai miniszterelnöknek, illetve a parlament más politikusainak postázott. Magnottát az Interpol körözése alapján egy berlini internetkávézóban elfogták, és kiadják Kanadának.