Ajtók és hullák potyognak az égből

2012.09.10. 20:44 Módosítva: 2012.09.10. 20:44
Amerikában a futómű rekeszének ajtaja zuhant le, Angliában viszont egy férfi holtteste zuhant ki a rekeszből, egyenesen egy külvárosi utcára.

A Washington állambeli Kentben arra ébredtek az egyik kertváros lakói, hogy nagy csattanással egy közel embermagasságú fémdarab zuhant az utcára. A rendőrség és az Amerikai Légügyi Hatóság az FAA vizsgálta be a fémdarabot, és a hátoldalán található típusjelzés segítségével azonosították: egy Boeing 767-es gép vesztette el a futóművek tárolására használt rekesz ajtaját, amelyet leszállás előtt nyitnak csak ki.

A hatalmas fémbarab nem okozott jelentős károkat, és senki nem sérült meg, az ügy viszont különös, mert egyetlen gép sem jelezte hivatalosan, hogy elvesztette volna a nem is olyan apró alkatrészt.

London mellett viszont egy halott férfi zuhant le az égből, egyenesen London East Sheen nevű külvárosának egyik forgalmas utcájára. A rendőrség egyik annyit árult el csak az esetről, hogy a férfi fekete volt, farmert és szürke kapucnis pulóvert viselt, és egyetlen a közeli Heathrow reptérre érkező, vagy onnan távozó gép utaslistáján sem szerepelt.

Feltevések szerint a férfi illegális bevándorló, aki egy repülőgép futóművének tárolórekeszei között próbált Nagy-Brittaniába szökni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport