11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 2
Ghána 3
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 1
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 2
Uruguay 0

Emberi ujjat találtak egy pisztrángban

2012.09.27. 19:24

Egy emberi ujjat talált egy tóból kifogott pisztráng gyomrában két horgász az Egyesült Államokban, Idahóban. A rendőrség ujjlenyomatot vett a testrészről, és meg is találták az ujj gazdáját. A 31 éves férfi három hónappal ezelőtt vesztette el négy ujját egy balesetben, miközben wakeboardozott a tavon. Akkor még azzal viccelődött, hogy haleledel lett az ujjaiból – írja a BBC.

A horgászok a baleset helyszínétől nyolc mérföldre fogták ki a kérdéses halat. A horgászok azonnal értesítették a rendőrséget, majd rövidesen azonosították a lehetséges tulajdonost. Hans Galassi elmondta, nem lepte meg, hogy megtalálták az ujját. „Korábban viccelődtem a barátaimmal, most pedig beigazolódott a jóslatom” – nyilatkozta Galassi.

A férfi a balesete után rehabilitációs programon vett részt, így mostanra újra tudja használni a kezét. A most megtalált ujjat feleslegesnek nevezte, és semmi esetre sem akarja visszakapni. A rendőrség ennek ellenére még néhány hónapig tárolni fogja az ujjat, hátha Galassi meggondolja magát.  • Hírek
  • Bankszámla