no

Családra támadt a Los Angeles-i lövöldöző

2012.10.21. 09:55

A rendőrség keresi azt a férfit, aki szombaton Los Angeles külvárosában tüzet nyitott egy családra és felgyújtotta a házukat, megölve az apát és 4 éves fiát, és megsebesítve egy nőt és még két gyereket - írja a Fox News. A 30 éves apa két gyermekét próbálta védeni, amikor a lövöldöző eltalálta.

A gyanúsított, az 55 éves Desmond John Moses a rendőrség szerint vitában állt az áldozatokkal. A férfi a család háza mögötti bungalóban élt, és már évek óta ismerték egymást. Moses a Los Angeles Times szerint nemrég fellebbezni próbált egy kilakoltatási határozat ellen, azonban a pert elvesztette.

A férfi szombat hajnali 4 óra körül gyújtotta fel a család házát, majd lövöldözni kezdett. A rendőrség azt is próbálja kideríteni, hogy Moses a lövöldözés után elmenekült, vagy az égő házban maradt.

A gyerekek 28 éves anyját súlyos lőtt sérülésekkel ápolják. Szombaton kritikus állapotban volt, mint ahogy egyik hat éves fia és hét éves lánya is. Miután Moses mindkét lábán meglőtte, a rendőrség szerint az anya még átvitte a sebesült 4 éves fiát a szomszéd kertbe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport