János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kim Dzsongun a legszexibb férfi a világon

2012.11.27. 17:04
Kim Dzsong Un észak-koreai államfő az idei év legszexibb férfiúja - jelentette kedden a kínai állami sajtó, készpénznek véve egy szatirikus amerikai portál írását.

A Zsenmin Zsipao (Néplap) internetes kiadása angol és kínai nyelvű változatának nemzetközi rovatában bőséges részleteket közölt a The Onion című amerikai szatirikus hírportál cikkéből. Ráadásul az íráshoz 55 fotót is mellékelt a legifjabb Kimről.

"Elragadóan csinos kerek arcával, fiatalos bájával és erős, zömök alakjával ez a phenjani szívtipró a megtestesült álma minden nőnek" - idézte a Zsenmin Zsipao szó szerint a The Onion cikkét. A további idézetek szerint Kim "a hatalom kisugárzásával van megáldva, amely elrejti a külvilág elől aranyos, meghitt lényét". A lap áradozva dicsérte az észak-koreai politikus "kifogástalan divatérzékét, csinos rövid frizuráját és híres mosolyát, amely mindenkit elragadtat".

Idézte továbbá egy bizonyos "Marissa Blake-Zweiber" nevű állítólagos stílusszakértő véleményét, aki szerint Kim "rendelkezik azzal a ritka képességgel, hogy egyesíti magában a szeretetreméltóságot a macho kisugárzással".

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!