Stefánia
0 °C
3 °C

Kim Kardashian házipornója ellen tüntettek

2012.12.02. 10:26
111699118
Fotó: Jean Baptiste Lacroix / Europress / Getty

Ötven radikális iszlamista tüntetett szombaton Riffában az örmény származású, amerikai glammodell és valóságshow-főszereplő Kim Kardashian ellen, amiért ő nyitotta meg Bahreinben a Millions of Milkshakes fagyizó- és kávéházlánc legújabb üzletét, írja az USA Today. A vallási fanatikusok "A kultúránk és a vásárlóink nem fogadhatnak el egy pornósztárt" illetve "Allah nagy!" feliratú transzparenseket lengettek, de végül könnygázzal zavarták szét őket a hatóságok.

Az incidens mindössze pár órával azután történt, hogy a 32 éves üzletasszony-díva kiírta a Twitterére: Bahrein a világ legszebb helye. Az üzenetét még a bahreini külügyminiszter is retwittelte.

A radikálisokat az akasztotta ki, hogy Kim Kardashian nemcsak előszeretettel rak fel magáról fehérneműs képeket a Twitterére, de a házipronóját, amiben a rapper Ray-J-vel próbálnak ki minden létező pózt, 2007-ben még a Vivid Entertainment is piacra dobta dvd-n (a videóból a Velveten lehet megnézni részleteket).

A celebdíva korábban Kuvaitban is járt, ahol szintén a Millions of Milkshakest promózta. Ez a fagyizólánc többek között arról híres, hogy a shake-es poharakat Kardashian mellett Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Gwen Stefani, Pamela Anderson és Shaquille O’Neal is aláírta, ráadásul a sztárok rendszeresen meg is jelennek az üzletekben, mint a franchise hivatalos reklámarcai.