Rekonstruálták a thaiföldi gyilkosságot

2012.12.13. 08:59

A rendőrség bűnügyi rekonstrukciót tartott csütörtökön a magyar N. Gábor által Phuketben elkövetett gyilkosság ügyében – írja a Phuket Wan thaiföldi hírportál. Ebben egy Kvalka Lajos Gyögy nevű, 48 éves magyar férfi volt a segítségükre, aki állítása szerint tevőlegesen nem vett részt a gyilkosságban, csak szemtanúként volt jelen.

Kvalka önként jelentkezett a rendőrségen, miután úgy érezte, kezd szorulni a hurok a nyaka körül. A magyar férfi azután lett gyanús a rendőröknek, hogy megpróbálta eladni a gyilkossággal gyanúsított N. Gábor terepjáróját Koh Samui szigetén.

Mindeközben a Reisz Péter meggyilkolásával gyanúsított N. Gábor előzetesen letartóztatásban van, tettét múlt héten beismerte. A Móse Dávid névre szóló útlevéllel is rendelkező férfi két hete bukott le, amikor megtalálták áldozatának holttestét egy műanyag zacskóban. A gyilkosság valószínűleg november 24-én történt egy 15 millió bahtos, azaz nagyjából 105 millió forintos ingatlan miatt, a gyilkos a feltételezés szerint aláhamisította Reisz Péter aláírását egy 473 ezer dolláros földeladási szerződésre.

A thai rendőrség előre kitervelt gyilkossággal gyanúsítja a 38 éves férfit, aki vallomása szerint Kvalka Lajos Györggyel követte el a gyilkosságot egy phuketi bérelt házban, hogy a testet utána egy gumiültetvényen rejtsék el. A rendőrség korábban N. Gábort is megkérte, hogy a helyszínen rekonstruálja a bűntényt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport