Nyolc napig éhezett egy rossz jachton, túlélte

2012.12.26. 15:13 Módosítva: 2012.12.26. 15:14

Működésképtelen jachtjával nyolc napja élelem nélkül hányódó amerikai férfit mentettek ki vietnami halászok a tengerből, közölte a vietnami parti őrség. Az 54 éves floridai Kenneth Putney három társával együtt a Fülöp-szigetekről Thaiföldre vontatta egy hajóval a jachtot, ám a vontatókötél egy erős hullámverésben elszakadt.

A férfi nagyon félt, hogy elveszíti a jachtját, ezért a tengerbe vetette magát és felkapaszkodott a hajóra, de azt közben elsodortak a hullámok. A nyílt tengeren étlen-szomjan hánykolódó férfi jachtja végül vietnami halászok hálóján akadt fenn hétfőn, 25 kilométerre a parttól, Soc Trang tartományban. A vietnami hatóságok közlése szerint az amerikai férfi a hosszú éhezés ellenére jó egészségi állapotban ért partot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla