Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meg-Sharon Stone-ozták a szerb kormányfőt

2013.01.31. 10:09 Módosítva: 2013-01-31 10:36:04

Szigorúan 18 éven felülieknek való tévés tréfa áldozatául esett Ivica Dačić szerb miniszterelnök, írja a Daily Mail. A szocialista politikus a Nemoguća Misija (Lehetetlen küldetés) című kandikamerashow vendége volt, bár erről előtte sejtése sem lehetett.

A miniszterelnök egy televíziós interjúra érkezett, egy csinos fiatal riportterrel kellett beszélgetnie. Azt nem sejthette, hogy a miniszoknyát viselő riporter az adás előtt levette a bugyiját.

Így amikor éppen arra terelődött a szó, hogy házas emberként, egy lánygyermek apjaként mit szólna hozzá, ha kormánya egyik miniszterasszonyának szeretője volna, Dačićot felkészületlenül érte, hogy a riporternő addig keresztbe vetett lábát szétnyitva testhelyzetet váltott.

Dačić egy pillanatra lefagyott, majd az arcán szemérmes, kisfiús mosoly terült szét, de összességében egészen jól reagálta le a helyzetet, megőrizte hidegvérét. A riporternő rosszabbul vizsgázott, ő beleröhögött a jelenetbe.

A január 29-i adás felvétele a Youtube-ra is felkerült, az adás óta 2,5 millióan látták - ez az ország lakosságának több mint a harmada.