Meg-Sharon Stone-ozták a szerb kormányfőt

2013.01.31. 10:09 Módosítva: 2013.01.31. 10:36

Szigorúan 18 éven felülieknek való tévés tréfa áldozatául esett Ivica Dačić szerb miniszterelnök, írja a Daily Mail. A szocialista politikus a Nemoguća Misija (Lehetetlen küldetés) című kandikamerashow vendége volt, bár erről előtte sejtése sem lehetett.

A miniszterelnök egy televíziós interjúra érkezett, egy csinos fiatal riportterrel kellett beszélgetnie. Azt nem sejthette, hogy a miniszoknyát viselő riporter az adás előtt levette a bugyiját.

Így amikor éppen arra terelődött a szó, hogy házas emberként, egy lánygyermek apjaként mit szólna hozzá, ha kormánya egyik miniszterasszonyának szeretője volna, Dačićot felkészületlenül érte, hogy a riporternő addig keresztbe vetett lábát szétnyitva testhelyzetet váltott.

Dačić egy pillanatra lefagyott, majd az arcán szemérmes, kisfiús mosoly terült szét, de összességében egészen jól reagálta le a helyzetet, megőrizte hidegvérét. A riporternő rosszabbul vizsgázott, ő beleröhögött a jelenetbe.

A január 29-i adás felvétele a Youtube-ra is felkerült, az adás óta 2,5 millióan látták - ez az ország lakosságának több mint a harmada.  • Tippek
  • Hírek