Marianna
5 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Szabályosan parkoló autó alá festették a mozgássérültjelzést

2013.02.06. 13:35

Utólag festették a szabályosan parkoló autója alá a mozgássérült-jelzést, majd elvontatták a járművet Tel Avivban, állította egy izraeli nő, aki térfigyelő-kamerák felvételeivel bizonyítani tudta igazát. A Háárec izraeli lap szerint a város vezetése elnézést kért az eset miatt, és a kiszabott bírságot sem kellett megfizetnie.

Hila Ben Baruch nem hitt a szemének vasárnap este, amikor észrevette, hogy a délután az otthonához közel leparkolt autója eltűnt, helyére viszont mozgássérült-jelzés került.

Amikor felhívta a közterület-fenntartókat, akkor az ügyfélszolgálatos először azzal vádolta, hogy hazudik, majd közölte vele, hogy az elvontatott autóját pedig 1350 sékeles bírság megfizetése után kaphatja vissza.

Másnap reggel felháborodva átment a szemközti irodaházba, hogy kiderítse, látott-e valaki valami gyanúsat, és az egyik biztonsági őrtől meg is kapta az egyik térfigyelő mindent tisztázó felvételét.

A nő végül hétfőn este visszakaphatta az autóját, de elképedve tette fel a felvételt a Facebook-oldalára. „Látod, de egyszerűen nem is hiszed el. Alig öt perc alatt bűnözőt csináltak belőlem" – írta a video mellé. A város vezetése ígéretet tett arra, hogy kivizsgálják az esetet.