Neten vásárolta az öngyilkosságnál használt drogot

2013.02.27. 22:20

Egy az interneten vásárolt drog segítségével végzett az életével egy Isobel Narayan nevű 16 éves lány Angliában – írja a Daily Mail. A fiatal lány a Death Row (halálsor) nevű kábítószert rendelte meg magának, ezt az anyagot többek között az Egyesült Államokban is használják halálos ítéletek végrehajtásánál, injekció formájában.

Isobel apja egy 66 éves bevándorlási ügyekkel foglalkozó bíró, a férfit a lány édesanyja riasztotta, amikor megtalálta a lányuk kihűlt testét a szobájában. A férfi kétségbeesetten próbálta újraéleszteni a fiatal lányt, de már nem tudott segíteni rajta.

Isobel állítólag rendkívül ügyes lovagló és jó tanuló volt, állatorvosnak készült. Az apja szerint semmi nem utalt arra, hogy a lánynak problémái lettek volna. A lány ugyanakkor kényszerbetegségben (OCD) szenvedett, de Harry Narayan szerint ez semmiben nem akadályozta meg.

A manchesteri halottkém azt mondta a családnak: fel fogja venni a kapcsolatot a gyógyszerügyi hatóságokkal, hogy kiderítse, hogyan lehetne megelőzni, hogy a fiatalok az interneten keresztül veszélyes drogokhoz juthassanak hozzá.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport