Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mobiljáért ugrott a vonat elé

2013.04.02. 10:15

Két férfi mentett meg egy nőt a brazíliai Sao Paulo Corinthians-Itaquera nevű vasútállomásán, amikor az a sínekre ejtett mobiltelefonja után ugrott, írja a New York Daily News. Az állomás kamerája március 28-án rögzítette az esetet.

A nő, miután leejtette telefonját lemászott a sínekhez, hogy felvegye azt, ám ekkor hirtelen egy érkező szerelvény tűnt föl. A sofőr jelzését hallva a nő elindult vissza a peronra, de csak a táskáját sikerült feldobnia, magát már nem tudta felhúzni. Szerencséjére gyorsan reagáltak a jelenlévők. A biztonsági őr és két utas odarohantak, megragadták, majd felhúzták a peronra a biztonsági sáv mögé, így az utolsó pillanatban menekült meg attól, hogy elüsse a szerelvény. A nő sértetlenül úszta meg az egész jelenetet.