Jolán
2 °C
4 °C

Halálra ítélték a Craigslist-gyilkost

2013.04.04. 18:55

Az amerikai Richard Beasley a Craigslist nevű népszerű, többek között álláskeresésre is használt weboldalon csábította farmjára áldozatait, hamis állásajánlatokkal. Miután a munkalehetőségben reménykedő embereket bekísérte házába, Brogan Raffertyvel, tizenhat éves segédjével végeztek velük. A három meggyilkolt férfi mind 47 és 56 közötti volt – írja a Huffington Post.

A büntetett előéletű 53 éves Beasly ártatlannak vallja magát. Az ohiói bíróság figyelembe véve gyilkosságainak különös kegyetlenségét, és más korábbi erőszakos bűntetteit, halálbüntetésre ítélte. A gyilkos kifejezetten nehéz gyerekkora sem volt enyhítő körülmény.

Az emberölésben segítséget nyújtó tizenhat éves fiú, fiatal kora miatt úszta meg a halálbüntetést. Helyette életfogytiglani börtönbüntetés várja, az időtartam rövidítésének lehetősége nélkül.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?