Olivér
4 °C
8 °C

„Az élet igenis szép” – mondta az öngyilkos, majd meghalt

2013.04.05. 18:48

Zuhanás közben megbánta egy török öngyilkos, hogy a mélybe vetette magát a Boszporusz egyik hídjáról Isztambulban. De már késő volt: kórházba szállítás után meghalt.

A 37 éves férfi még el tudta mondani a vízből őt kihalászó vízi mentőknek, hogy a 65 méternyi szabadesés közben már megbánta tettét, mert "az élet igenis szép", de már késő volt, mert kórházba szállítás után belehalt a hatalmas zuhanás okozta sérüléseibe.

A válása miatt elkeseredett teherautósofőr a Fatih Sultan Mehmet-hídon állította le csütörtökön a kocsiját, majd átmászott a korláton. A rendőrök két órán át próbálták lebeszélni, de hiába: a férfi alsónadrágra vetkőzött, és a mélybe vetette magát.

A lebeszélési kísérlet idejére lezárták a hidat, ami miatt sok kilométeres dugók alakultak ki a két kontinens partján fekvő metropoliszban.

Török sajtójelentések szerint az első Boszporusz-híd 40 évvel ezelőtti megépítése óta 502 ember vetette magát a mélybe. Közülük csak 23 élte túl a zuhanást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?