Judit
2 °C
7 °C

Négy nő megerőszakolt egy 19 éves fiút Torontóban

2013.04.08. 14:27 Módosítva: 2013-04-08 15:15:42

A torontói rendőrség keres négy női gyanúsítottat, akik állítólag szexuálisan bántalmaztak egy 19 éves fiatalembert, írja a kanadai National Post . Az eset március 31-én, vasárnap kora reggel történt. A torontói rendőrség közleménye szerint a nők egy belvárosi szórakozóhelyen találkoztak áldozatukkal.

Együtt hagyták el a klubot. Felajánlották neki, hogy hazaviszik kocsival. Az otthona helyett azonban egy parkolóházba vitték, ahol rátámadtak. Miután végül futni hagyták a férfit, látták őket, amint elhagyták a területet egy ezüstszínű Hondával.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nők harmincas voltak, nagyjából 160 centisek és kilencven kilósak. A támadók fekete rövid ruhát viseltek, magassarkúval, harisnya nélkül, az autó sofőre szőke volt, brit akcentussal beszélt, és egy szárnyas tetoválás volt a tarkóján.

A torontói rendőrség szexuális bűnözéssel foglalkozó egységének munkatársa, Thomas Ueberholz nyomozó azt mondta, máskor is előfordul, hogy férfi tesz feljelentést nő ellen. Bár legtöbbször nők az áldozatok, nem teljesen szokatlan, hogy férfiból váljon szexuális támadás célpontja. Egy 2003-as kanadai statisztika szerint a rendőrség tudomására jutott, felnőttek elleni szexuális támadások nyolc százalékában férfi az áldozat, írja a kanadai lap.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?