Judit
3 °C
7 °C

Vezetés közben sms-ezett, meghalt

2013.04.13. 13:13

Szülei nyilvánosságra hozták utolsó, befejezetlen sms-ét annak a 22 éves férfinak, aki autóbalesetben halt meg, mert vezetés közben telefonozott.

The-final-text-message-of-student-Alexander-Heit-1823999

Alexander Heit családja lefényképezte és közzétette a félbehagyott mondatot: „Sounds good my man, seeya soon, ill tw ...”, magyarul: Jól hangzik, hamarosan találkozunk, én...- itt szakadt meg az üzenet. Mielőtt elküldhette volna, kisodródott és belerohant egy szemből jövő autóba. Nem sokkal a baleset után, április harmadikán meghalt.

A szülők és a rendőrség azt reméli, hogy az okostelefonról készült fénykép emlékezteti majd az embereket, hogy ne sms-ezzenek, miközben vezetnek. „A másodperc töredéke alatt tönkreteheted a jövődet, megsebesíthetsz vagy megölhetsz másokat, és lyukat ütsz mindenki szívére, aki szeret” - nyilatkozta Sharon Heit, az elhunyt édesanyja.

A szemtanúk szerint Alexander lefelé nézett, amikor kisodródott és belerohant a másik kocsiba. A rendőrség szerint nem volt még büntetve, és nem is hajtott gyorsan.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?