Családi dráma Anglia keleti csücskén

2013.04.16. 23:34

Nem sokkal halála előtt a rendőrség még beszélt is azzal a terhes nővel, akit órákkal később holtan találtak meg az angliai Lowestoft város egy parkolóházában. A hatóság azt feltételezi, hogy a nő ölte meg három gyermekét.

A rendőrök azért hívták fel Fiona Andersont hétfőn az otthonában, mert gyermekei apjáról, Craig McLellandról azt a jelentést kapták, hogy az utcán megkéselték. Néhány órával később a huszonegy éves nő halálos fejsérülést szenvedett az emeletes parkolóházban. Gyermekeit, a hároméves Levinát, a kétéáves Addyt és a 11 hónapos Kydent később holtan találták meg otthonukban.

A rendőrség egyelőre megpróbálja összeilleszteni az ügy részleteit, mert nem egészen világos, hogy miként telt el Fiona Anderson utolsó néhány órája. Hétfőn egy játékmackóval a kezében sétált Lowestoft városban, majd lerakta a lakáskulcsait McLelland lakásában, és körülbelül 7 óra 55 perckor belépett a parkolóházba. Néhány perccel később találtak rá, és a vizsgálatok szerint a zuhanás után szerzett koponyasérülésekbe halt bele.

Előző este még azt írta Fiona Anderson a Facebook-oldalán, hogy "Anya majd vigyáz rátok". A közösségi oldalra egy ultrahangfelvételt is feltöltött a magzatáról, ami arra utalt, hogy előrehaladott terhes volt. McLelland, akiről eleinte az a hír járta, hogy megkéselték, később azt a vallomást tette a rendőrségen, hogy Anderson lakásán sérült meg. A történetet bonyolítja az anyuka néhány korábbi Facebook-bejegyzése, amelyekben arról írt, hogy megvédi gyermekeit, és nem hagyja, hogy elvegyék őket. Ezzel valószínűleg a helyi gyermekvédelemre utalt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport