Árpád
-2 °C
4 °C

Családi dráma Anglia keleti csücskén

2013.04.16. 23:34

Nem sokkal halála előtt a rendőrség még beszélt is azzal a terhes nővel, akit órákkal később holtan találtak meg az angliai Lowestoft város egy parkolóházában. A hatóság azt feltételezi, hogy a nő ölte meg három gyermekét.

A rendőrök azért hívták fel Fiona Andersont hétfőn az otthonában, mert gyermekei apjáról, Craig McLellandról azt a jelentést kapták, hogy az utcán megkéselték. Néhány órával később a huszonegy éves nő halálos fejsérülést szenvedett az emeletes parkolóházban. Gyermekeit, a hároméves Levinát, a kétéáves Addyt és a 11 hónapos Kydent később holtan találták meg otthonukban.

A rendőrség egyelőre megpróbálja összeilleszteni az ügy részleteit, mert nem egészen világos, hogy miként telt el Fiona Anderson utolsó néhány órája. Hétfőn egy játékmackóval a kezében sétált Lowestoft városban, majd lerakta a lakáskulcsait McLelland lakásában, és körülbelül 7 óra 55 perckor belépett a parkolóházba. Néhány perccel később találtak rá, és a vizsgálatok szerint a zuhanás után szerzett koponyasérülésekbe halt bele.

Előző este még azt írta Fiona Anderson a Facebook-oldalán, hogy "Anya majd vigyáz rátok". A közösségi oldalra egy ultrahangfelvételt is feltöltött a magzatáról, ami arra utalt, hogy előrehaladott terhes volt. McLelland, akiről eleinte az a hír járta, hogy megkéselték, később azt a vallomást tette a rendőrségen, hogy Anderson lakásán sérült meg. A történetet bonyolítja az anyuka néhány korábbi Facebook-bejegyzése, amelyekben arról írt, hogy megvédi gyermekeit, és nem hagyja, hogy elvegyék őket. Ezzel valószínűleg a helyi gyermekvédelemre utalt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?