Judit
3 °C
7 °C

Két táskás férfit keresnek Bostonban

2013.04.18. 17:08

A nyomozók még mindig két lehetséges gyanúsítottat keresnek a bostoni robbantások ügyében, mindketten rajta vannak a cél közelében a robbantás előtt készített felvételeken.

A New York Post szerint a hatóságok tudják, hogy kik vannak a képeken, de nincs ellenük bizonyítékuk, a CNN viszont úgy tudja, hogy még nem azonosították a két férfit. Annyit tudni, hogy egyiküknél egy fekete hátizsák, a másiknál egy kék vászonzsák volt a felvételek alapján.

A hatóságok szerda délutánra meghirdetett, majd estére halasztott sajtótájékoztatóját végül nem tartották meg.

Janet Napolitano belbiztonsági miniszter annyit mondott, hogy kérdések merültek fel több emberrel kapcsolatban, akiket ki akar kérdezni az FBI. Ugyanakkor hozzátette, hogy nem minősítené őket gyanúsítottaknak, viszont a nyilvánosság segítségét kérik a megtalálásukhoz. A képeiket viszont nem hozták nyilvánosságra.

Csütörtökön Barack Obama amerikai elnök is Bostonba érkezik az áldozatok tiszteletére tartott megemlékezésre, amit a Szentkereszt székesegyházban tartanak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?