Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kézigránát robbant egy zágrábi kávézó teraszán

2013.04.20. 08:14

Kézigránát robbant péntek este egy zágrábi kávézó teraszán, többen megsebesültek.Az index.hr a rendőrségre hivatkozva azt írta, hogy a horvát főváros újvárosi, Botinec nevű negyedében nem sokkal 22 óra után dobtak kézigránátot a teraszra, a robbantásnak három súlyosabb és három könnyebb sebesültje van. A Vecernji List napilap internetes kiadása szerint heten sebesültek meg.

A rendőrség előállított egy gyanúsítottat. A Jutarnji List szemtanúkra hivatkozva arról írt, hogy a tettes egy 52 éves veterán, aki összeszólalkozott a kávézó vendégeivel, miután ők szóvá tették, hogy forgalommal szemben ment a motorkerékpárjával. A környéken lakó férfi állítólag a veszekedés után hazament, majd egy fejszével és egy kézigránáttal tért vissza a kávézóhoz. Kibiztosította a kézigránátot, és a vendéglátóegység teraszára dobta.