Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Elfogták az FBI Top10-es Toth-ot

2013.04.23. 07:06 Módosítva: 2013-04-23 07:31:38

A nicaraguai rendőrség őrizetbe vette az FBI Most Wanted listáján tavaly Oszama bin Laden helyére bekerült Eric Justin Toth-ot, egy washingtoni általános iskola volt tanárát, írja a Huffington Post.

A 31 éves Toth-ot több mint négy éve keresték, miután 2008 decemberében gyerekek szereplésével készült pornográf felvételeket találtak egy iskolai videokamerán, amit ő használt. A férfit szombaton fogták el Esteli városban, a nicaraguai és hondurasi határ közelében. Azonnal intézkednek kiadatásáról az Egyesült Államoknak.

A 31 éves férfit utoljára három éve látták Arizonában, és az FBI azt gyanítja, hogy korábban felbukkant Illinois-ban, Indianában, Wisconsinban és Minnesotában is. Feltehető, hogy tanárként, illetve gyerekfelvigyázóként dolgozott, így kereste a gyerekek társaságát. A nyomozók szerint ért a számítógépekhez, az internethez, és ügyel a biztonságra. Könnyen beilleszkedik a különböző társadalmi osztályokba, igazi társasági ember. Meggyőző személyiség, aki könnyen mások bizalmába férkőzik.

Az nem volt nyilvános, hogy hány gyermek bántalmazásával és esetleges molesztálásával vádolják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?