Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leszámolás Belgrádban, végeztek egy drogdíler tornatanárral

2013.04.24. 11:43

Lelőttek egy 49 éves férfit a szerb főváros Padinska Skela nevű városrészében. Srećko Ćirić tarkólövést kapott. A gyilkosság néhány napja történhetett, de a holttestet csak kedden találták meg egy bokorban, a lakásához közel, írja a vajdasági Magyar Szó.

A szomszédai nem hallottak lövéseket. A holttest közelében egy baseballütőt, egy pár harisnyát és marihuánát találtak. A rendőrség gyanúja szerint az elkövetők a helyi drogbanda főnökei lehettek.

A férfi egy általános iskolában dolgozott tornatanárként, és karateedzőként tevékenykedett egy klubban. A helyiek szerint a diákok nagyon kedvelték, több iskolai program kezdeményezője volt, többek között a Kábítószermentes és erőszaktól mentes iskola nevű akcióban is részt vett.

A Blic napilap értesülése alapján Ćirićet 2009-ben a borčai bűnbanda tagjaként őrizetbe vették. A banda élén Dragan Živković-Žile állt. Ćirićet a banda tizenkét tagjával együtt lopással és zsarolással, fegyver- és drogkereskedelemmel vádolták.