Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos narancslé a Starbucksban

2013.04.30. 19:09

Halálos adag mérgező alkoholt került egy starbuckos narancslébe San Joséban. A gyanúsítottat gyilkossági kísérlettel vádolják – írja a ABC.

A híradás szerint egy nő rakott le két narancslével töltött üveget egy Starbucks-polcra. Fura viselkedésére egy vendég hívta fel a kávézó dolgozóinak figyelmét. Az alkalmazottak, miután megnézték az üveget, a furcsa szag miatt kihívták a hatóságokat.

A rendőrség a zártláncú kamerarendszer segítségével gyorsan azonosította az elkövetőt, akit otthonában el is fogtak. Az egyik üvegben a narancslé mellett izopropil származékot találtak, ami azonos a sósborszesszel, a másikban pedig aceton volt, halálos adagban kevert belőlük az üdítőbe.

A Starbucks a környéken lévő összes üzletét átvizsgálta, és a többi narancslé biztonságosnak bizonyult. Az ügyben érintett kávézóban a biztonság kedvéért az összes italt kidobták.