Vakációról tűnt el, 13 évig rabszolgaként dolgozott

2013.07.01. 18:15

Tizenhárom év rabszolgaság után került elő egy 43 éves férfi, aki a szüleivel töltött vakációról tűnt el. A brit férfit egy elhagyott walesi farmon dolgoztatták, egy véletlenül arra járó nőnek tűnt fel, hogyan bánnak vele. Végül szülei mentették ki a farmról.

A férfinak tizenhárom éve egy ír vándor ígért tisztes megélhetést, a munka azonban igazi rémálomba fordult. Darrell Simesternek egészen embertelen körülmények között kellett élnie: 13 év alatt egyszer sem mehetett orvoshoz, pedig apja szerint „focilabdányi sérve van”. Mikor megtalálták, talpa el volt fertőződve, számos foga hiányzott, és alultápláltság jeleit mutatta. „Soha nem mehettem be a házba, a fészerben kellett aludnom a patkányokkal” – nyilatkozta a Sunnak. Két éve egyébként végre saját lakókocsit kapott, a ruháit azonban továbbra is a lóitatóban kellett mosnia.

A szülők tegnap maguk mentették ki gyereküket, miután az elmúlt tizenhárom évben több mint 50-szer keresték meg a rendőrséget. A férfit rabszolgasorba taszító munkaadókat nem találták. Mint kiderült, Darrellt nem tartották bezárva, a puszta félelem is elég volt visszatartani őt a meneküléstől.  • Hírek
  • Bankszámla