Csomagot loptak a kisodródott gépből

2013.08.02. 14:25

Csomagokat lopott a United Airlines egyik munkatársa és a barátnője a San Franciscó-i légikatasztrófa után – írja a Huffington Post. Az Asiana Airlines gépe július elején, landolás közben kicsúszott a kifutópályáról, és nagy része teljesen kiégett. Ezt a helyzetet használta ki Sean Crudup és menyasszonya, Raychas Thomas, akik 5000 dollár értékben loptak el csomagokat a szerencsétlenül járt gépből.

A párt a biztonsági videóberendezés rögzítette, amint Crudup adogatja a táskákat a Thomasnak, aki később visszavitte a táskákban talált ruhadarabokat egy helyi ruhaboltba, a Nordstromba. A nő körülbelül 5000 dollárt kapott a ruhákért. A Nordstrom azonban jól ismerte a lopott cuccok gazdáját, ezért jelentette az esetet a hatóságoknak.

Thomas éppen Hawaiira indult, amikor a rendőrség elkapta. A pár lakásán a nyomozók még több táskára bukkantak, amelyek mind a kigyulladt gépről származtak. „Emberek haltak meg, ők pedig rámentek a táskáikra? Ez gusztustalan” – reagált az egyik utas a lopások hírére. A tolvajok szabadlábon védekezhetnek a bíróságon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport