János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tízéves texasi lányt vádolnak nemi erőszakkal

2013.08.13. 08:46

Texasi rendőrök tartóztattak le egy tízéves kislányt azért, mert szerintük a lány megerőszakolt egy négyéves kisfiút a házuk kertjében, írja a dreamindemon.com. Az incidens korábban, áprilisban történt, de a múlt hétig vártak a letartóztatással: addig amíg a fiatalkorúak szexuális bűncselekményeivel foglalkozó nyomozót nem jelölték ki.

Az anyja szerint a kislány csak játszott a kertben, nem volt tisztában azzal, amit csinál. A kislányt letartóztatták és bevitték a fiatalkorúak börtönébe, ahol ujjlenyomatot vettek tőle, kapott egy börtönruhát és bezárták egy cellába. Az oldal szerint a gyermeket négy napig bent  tartották, ezalatt pedig ügyvéd sem találkozott vele.

A houstoni Új Fekete Párduc Párt vezetője szerint túlzás kriminalizálni egy tízéves kislányt, aki csak egy „nem megfelelő lovaglós játékot játszott". A gyermek édesanyja pedig azt mondta, hogy lehet, hogy bűncselekményt követett el a lánya, lehet hogy nem, de ettől függetlenül még csak egy gyerek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!