Kémfőnöknek adta ki magát, hogy szexelhessen

2013.08.15. 19:26

Titkosügynöknek adta ki magát egy spanyol rendőr, így próbált női munkatársakat toborozni, a felvételi feladatok között persze a szex is szerepelt, írja a Telegraph. Az 56 éves férfi, aki a valenciai Xativa városában dolgozott, boltban vásárolt kémfelszereléssel, műfegyverekkel és katonai kiképzővideókkal igyekezett alátámasztani a sztoriját. Azt állította, hogy egy nemzetközi titkosszolgálatnak dolgozik, és ha a nők megfelenek a teszteken, állandó utazgatással és 1900 eurós havi fizetéssel járó munkát kapnak.

Egyedülálló, illetve elvált nőket igyekezett meggyőzni, hogy álljanak be az ügynökséghez, és különböző szexuális tevékenységekre vette rá őket, arra hivatkozva, hogy be kell bizonyítaniuk: bármit képesek véghezvinni, ha a szolgálat megköveteli. Olyan gyakorlatokat is végeztetett velük, melyek lényege az volt, hogy "titkos találkákon" pénzt vagy ékszereket adjanak át neki. Ehhez természetesen a saját értékeiket kellett használniuk, amelyeket soha nem láttak viszont.

A rendőrség szerint legalább egy éve folytatta a csalássorozatot, és eddig 11 áldozatát azonosították, de lehet még több is, különösen, hogy a nőknek azt mondta, tilos bárkinek beszélniük a dologról, különben veszélyben lehet az életük.

A  Francisco H. P. nevű férfi csalás, fenyegetés és szexuális visszaélés vádjával állt szerdán bíróság elé. Védelme arra hivatkozik, hogy semmi illegálisat nem csinált, egyszerűen fantáziajátékot játszott, ami sok nőnek tetszett. A barátnőjét egyébként szintén őrizetbe vették, ellene az a vád, hogy segített áldozatokat felhajtani, részben a barátnői köréből.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport