János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Épül a Végzet Kastélya

2013.08.17. 12:02

Egy tízgyermekes amerikai férfi szerint egy napon minden elektromos eszköz működésképtelenné fog válni, és az emberiség évszázadokkal esik majd vissza a fejlődésben. Hogy megvédje magát és a családját a rabló hordáktól, egy erődöt épített az Appalache hegységben, írja a Daily Mail.

993953 154459434746252 1079704516 n
Fotó: Doomsday Family / Facebook

A férfi szerint erős elektromágneses impulzus fogja kiiktatni az összes elektronikát a Földön, ez vagy a Napból, vagy egy atomrobbanásból fog jönni. A „Végzet Kastélyának” nevezett erődöt a család közösen építi, és teljesen áram nélkül élnek.

„A világ legnyugodtabb emberi is vaddá válik ha a gyerekét látja sírni az éhségtől” – mondta az építkezés irányító apa. A család tagjai a környéken vadásznak és kitanulták az íj és a nyíl használatát, de baltákkal és szekercékkel is fel vannak szerelkezve, hogy meg tudják védeni magukat.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!