Paulina
21 °C
36 °C

Autós szexkutat nyitnak Zürichben

2013.08.17. 13:53 Módosítva: 2013.08.17. 17:31

A svájci kormány új megoldással próbálja a prostitúciót az utcáról zártabb térbe terelni: az ötlet most az, hogy kísérleti jelleggel egy benzinkúthoz hasonló autós szexkutat nyitnak, amelyen egyelőre kilenc fülke lesz. A tervet a Huffington Post szerint a zürichi lakosok népszavazáson hagyták jóvá, a projekt 2,1 millió svájci frankba kerül.

A szexkúton a bejelentkezés ugyanúgy működik majd, mint egy autómosóban: a sofőr odahajt a kapuhoz, rádión keresztül megállapodnak az árról, majd továbbgurul az egyik fülke felé. Mindegyik kúton lesz egy pánikgomb, amit meg lehet nyomni, ha baj van.

Olvasóink a képet tovább elemezték: szerintük az autóval be kell gurulni a sárgával felfestett patka mellé, a hölgy pedig a jobb oldalról száll be az autóba. Az állomás úgy van kialakítva, hogy a sofőr ne tudjon kiszállni, hiszen az ő oldalán nincs sok hely.

Lesz biztonsági őr, és egy szociális munkás is ott dolgozik majd állandóan. A szexkutak este hét és hajnali öt között tartanak nyitva, az ott dolgozó nőknek pedig a keresetükből egészségbiztosítást kell venniük, és napi kb. 1000 forint adó is lejön a bérükből.

A prostitúció egyébként legális Svájcban.