18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szadomazo szexből pucér favágás lett

2013.09.11. 22:04

Szadomazo szexhez keresett partnereket egy osztrák nő, aki a szerencsés jelentkezőket végül egy hétig egy tanyán dolgoztatta – írja a Spiegel. A férfiak meztelenül, vagy műanyag és bőr ruhákban és maszkokban vágtak fát és nyírták a füvet, miközben még fizettek is a nőnek az általuk hőn áhított büntetésért, amit végül sajnálatos módon nem kaptak meg.

A 35 éves osztrák nő dominaként hirdette magát az interneten, azt ígérve, hogy a jelentkezőket észak-kelet Ausztriában, St. Pölten közelében lévő farmján bünteti meg. A 15 lelkes jelentkező közül végül három kapott lehetőséget, de a nő galád módon átverte őket. A férfiak egy hétig végezték a munkát, mire megelégelték, hogy még mindig nem bűnhődhettek vélt, vagy valós bűneikért.

A rendőrség szóvivője elmondta, a nő ellen eljárást indítottak illegális prostitúcióért. A kétgyerekes nő állítólag egy válás kellős közepént volt a trükk idején, ezért volt szüksége a pénzre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport