Eszter, Eliza
EUR 381,98 Ft
USD 357,85 Ft
14 °C
24 °C

Halálra ítélték az indiai erőszakolókat

2013.09.13. 12:53

Halálra ítélte pénteken egy indiai bíróság azt a négy férfit, akik tavaly Újdelhiben egy autóbuszon két további társukkal együtt megerőszakoltak és megvertek egy 23 éves diáklányt.

Az ítéletet a legfelsőbb bíróságnak is jóvá kell hagynia. A négy férfi a legfelsőbb bíróságnál megfellebbezheti az ítéletet, és elnöki kegyelmet is kérhet.

Egy fiatalkorú bűntársukat a bíróság három évi börtönre ítélte, a hatodik vádlott már korábban cellájában öngyilkosságot követett el.

A hatfős csoport egy mozgó buszon többször megerőszakolta és bántalmazta a fiatal nőt, miután annak férfi társát megkötözték és megverték. Később mindkettejüket ruhátlanul kidobták az útra.

Az ezer oldalas jelentésből kiderül, hogy a 23 éves nő kísérője még idejében el tudta rántani őt, amikor látta, hogy a busz megfordul, és megpróbálja elgázolni őket. A diáklány egy szingapúri kórházban belehalt sérüléseibe. A lány orvostanhallgató volt, egy hónappal korábban még az esküvőjét tervezte.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport