Meghalt egy magyar autós Burgenlandban

2013.10.03. 16:36 Módosítva: 2013.10.03. 16:39

Autóbalesetet szenvedett és meghalt egy magyar férfi a burgenlandi Weltenben (Velike), jelentette be az osztrák rendőrség. A baleset még szerda délután történt a B57-es főúton. A férfi egy építkezés közelében megcsúszott az autójával, és frontálisan nekirohant az út ellenkező oldalán, egy buszmegállónál várakozó teherautónak.

Az autó négy utasa könnyebben sérült meg, a 35 éves sofőr viszont a helyszínen életét vesztette. A rendőrség feltételezi, hogy a magyar autós nem tartotta be a fokozatos sebességkorlátozást. A hatósági tájékoztatás szerint a teherautó vezetője messziről észlelte a gyorsan közeledő személygépkocsit, és ezért húzódott le az út szélére, de már nem lehetett megakadályozni a balesetet.

Vasárnap is meghalt egy magyar férfi Ausztriában, akkor Nezsider (Neusiedl am See) körzetében történt súlyos autóbaleset. Egy osztrák személygépkocsi a B10-es úton Zuránynál (Zurndorf) eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, ott súrolt egy szembejövő magyar autót, majd frontálisan összeütközött egy másik magyar gépkocsival.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport