Kiugrott az ablakon a tanára parancsára

2013.11.02. 11:00

Harminc emelet magasról ugrott ki az ablakon egy tízéves tanuló Kínában, miután egy beadandó elkészítésének megtagadása után tanára ráparancsolt, írja a dailymail.co.uk. A fiú szörnyethalt. 

A fiú beszélgetett órán, ezért tanára azt a feladatot adta neki, hogy írjon egy ezer karakteres bocsánatkérő dolgozatot. Miután ezt nem sikerült elkészítenie azt mondta neki a tanár, hogy akkor ugorjon ki az ablakon. A fiú - hátrahagyott tesztkönyv-bejegyzése szerint - többször is megpróbálta, de nem merte megtenni: „Tanárnő! Nem tudom megtenni. Többször is meghátráltam, amikor megpróbáltam kiugrani az épületből." - írta a fiú.

Végül harminc emelet magasról mégis kiugrott egy épület ablakából és egy, a ház előtt parkoló autóra zuhant. A fiú azonnal meghalt. Az iskola szerint baleset történt, a rendőrség nyomoz, a szülők pedig tüntetnek a tanár ellen: az iskola elé egy molinót feszítettek ki, amire azt írták, hogy A tanár kényszerítette a gyermekemet, hogy ugorjon ki az ablakon. Illetve kitették azt a lapot is, amire azt írta a fiú, hogy többször is megpróbált ugrani, de nem mert. A fiú a szülők egyetlen gyermeke volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport