Higgye már el: nem kokain, szappan!

2013.12.17. 08:59

Nem kokain, hanem szappan! – bizonygatta Annadel Cruz és Alexander Bernstein arról a két fehér tégláról, amit autójuk hátuljában talált egy rendőr. Hiába, egy hónapra börtönbe csukták őket, írja a Gawker.

Gyorshajtásért állították meg az amerikai párost november közepén, Pennsylvaniában, de pechjükre a rendőr fű szagát érezte a kocsiban. Miután Cruzék beismerték, hogy füveztek, a hatósági kutatni kezdett, így találta meg a műanyagba csomagolt fehér tömböket a csomagtartóban. A rendőr azt hitte, végre dílereket fogott, és mivel a nő melltartójában is találtak marihuánát, biztosnak tűnt, hogy terjesztőkről van szó.

Kokain és kábítószeres kellékek birtoklásáért, terjesztéséért, marihuána fogyasztásáért és a gyorshajtás miatt is megbüntették őket, mindketten egy hónapig ültek börtönben. A nő 250 ezer, a férfi 500 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhatott. Bernstein ezt múlt héten, éppen egy nappal azelőtt tudta kifizetni, hogy dobták az ellenük felhozott vádakat.

A hatóságok nem hajlandóak mosni kezeiket, a mai napig titok, hogy ki volt a szorgalmas rendőr, aki nem volt hajlandó beleszagolni a fehér tömbökbe és hinni a tiszta gyorshajtóknak.  • Tippek
  • Bankszámla