Megfojtotta lányát, három kisgyerekét megmérgezte az anya

2013.12.31. 22:29

Beismerte egy amerikai asszony, hogy megfojtotta 13 éves lányát, míg további három gyerekét megmérgezte – írja a CNN. Az arizonai Casa Grande rendőrségére karácsonykor tett bejelentést egy férfi, hogy a volt felesége, a 35 éves Connie Villa leszúrta őt, de sikerült elmenekülnie, és kórházba kerülnie.

A házhoz érkező rendőrök először az öngyilkossági kísérletet elkövető nőt találták meg, majd a fürdőszobában rábukkantak a 13 éves lány holttestére us. A nőt nemcsak gyilkossággal, de négyrendbeli gyilkossági kísérlettel is vádolják, férjét leszúrni, további három gyerekét, egy 3, egy 5 és egy 8 évest megpróbált megmérgezni.

A nő elismerte, hogy meg akarta ölni a gyermekeit, arra kényszerítve őket, hogy nyeljenek le különböző kábító hatású, egyébként vényköteles gyógyszereket. A gyerekek szervezetében nyomokban találtak is opiátokat. A rendőrségen azt is elmondta, hogy sikertelenül próbálta rávenni legidősebb lányát arra, hogy lenyelje a gyógyszereket. Vele addig erőszakoskodott, míg a lány megfulladt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport