Kórházban a francia elnök élettársa

2014.01.12. 19:03

Egy francia bulvárlap, a Closer pénteken megírta, hogy a francia elnök, Francois Hollande viszonyt folytat egy színésznővel. A hír hallatán Hollande élettársa, a 48 éves Valérie Trierweiler kórházba került – írja az MTI.

A kabinetfőnöke szerint Trierweiler pénteken ment be a kórházba, de várhatóan hétfőn már távozhat. Csupán néhány vizsgálatot végeztek rajta, amíg kipihente a történteket.

Nem perel?

A Closer cikke szerint az 59 éves politikus a 41 éves színésznővel, Julie Gayet-vel találkozgat. A cikkre reagálva Hollande közleményt adott ki. Ebben nehezményezte, hogy a Closer a magánéletében vájkál, pedig, mint írta, az őt is éppúgy megilleti, mint minden más állampolgárt.

A köztársasági elnök ugyan kilátásba helyezte, hogy pert indít a lap ellen, de kérdés, hogy milyen alapon. Hollande ugyanis egy állítást sem cáfolt a Closer hétoldalas, fényképekkel bőségesen illusztrált cikkéből.

Hollande sosem házasodott meg. Korábban Ségolene Royallal, a 2007-es elnökválasztás szocialista jelöltjével élt együtt, négy közös gyerekük van.  • Hírek
  • Hírek