Twitter-affér után váratlanul halt meg a miniszter felesége

2014.01.18. 12:46

Természetellenesen és hirtelen halt meg az indiai miniszter, Shashi Tharoor felesége, írja a CNN a halottkém első, nem teljes jelentése alapján. A nőt egy ötcsillagos szálloda szobájában a férje találta holtan Delhiben, a halál oka egyelőre ismeretlen. 

Jelenleg abban a kórházban ápolják Shashi Tharoort is, ahol felesége halálának körülményeit vizsgálják. A férfit hátfájdalommal vitték be a mentők, rögtön az intenzív osztályra került, de állapota most már stabil, írja a BBC.

Sunanda Pushkar néhány nappal azután halt meg, hogy feltörte férje Twitter-fiókját, és kiírta: a miniszternek viszonya van egy pakisztáni újságíróval. Az újságíró, Mehr Tarar az Új-Delhi tévé honlapján egy cikkben tagadta és „vadnak” nevezte a vádakat. „Nekem címzett tweetjei annyira őrültek, hogy csak nevetni tudok rajtuk” – üzente a feleségnek.

Erre válaszul Pushkar meggondolta magát és tagadni kezdte, hogy ő posztolt férje Twitterén. A pár megerősítésként közölte: boldog házasságban élnek.

Pushkar, a dubai üzletasszony és az idiai humánerőforrás-fejlesztési miniszter 2010-ben házasodtak össze. Tharror korábban külügyi államtitkárként is dolgozott, illetve az ENSZ főtitkár-helyettese is volt már. Első miniszteri posztjáról azért kellett lemondania 2010-ben, mert vita robbant ki, miután licitálni kezdett egy krikettválogatottra, majd állítólag ingyen kapott részesedést. A pár aktív közösségi életet élt, az előkelő estélyek állandó résztvevői voltak, írta a CCN.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport