Üdítővel itatták halálra az ötéves kislányt

2014.02.09. 15:40

Majdnem két és fél liter szőlőlevet és vizet itattak egy ötéves lánnyal, aki belehalt a túlitatásba – ez a vád egy tennessee-i pár ellen. A férfi kislánya, Alexa volt az áldozat. Az eset még 2012-ben történt, most vádolták meg a párt emberöléssel, az óvadék fejenként 500 ezer dollár, azaz 112 millió forint.

A Washington Post szerint amikor a kislány kórházba került, komoly agykárosodásról árulkodott már a szokatlan testtartása is. A nyomozás kiderítette, hogy a lányt büntetésből arra kényszerítették, hogy igyon meg 2,4 liter vizet és szőlőlevet egy vagy két óra alatt. A büntetést azért kapta, mert beleivott a nő poharába.

A vád szerint miután megitatták vele a folyadékot, hányni kezdett, bepisilt és megkérte a szüleit, hadd fürödjön meg. A kislányt végül helikopterrel szállították a központi kórházba, két nap múlva agyhalottnak nyilvánították.

A kislány három hónappal a halála előtt költözött Tennessee-be az apjával. Ekkortájt készült róla egy gyerekorvosi vizsgálat, ami mindent rendben talált. Akik ismerték akár a költözés előtt vagy után egészségesnek tartották.

Gyászjelentése szerint szeretett színezni, Barbie-babákkal játszani és rajongott az állatokért. Alexa öt másik gyerekkel (testvéreivel és féltestvéreivel) élt egy háztartásban. A gyermekvédelem azóta elköltöztette a gyerekeket a családtól.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport