László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ételmérgezéssel fenyegetőztek Varsóban

2014.02.10. 13:01

Bombafenyegetést kapott hétfőn reggel öt lengyel minisztérium és több kormányintézmény. Néhány épületet evakuáltak, másokba nem engedték be a dolgozókat, írja az MTI a Gazeta Wyborcza című lapra hivatkozva.

A lengyel lap értesülései szerint bombariadót rendeltek el a pénzügy-, kulturális, tudományos és felsőoktatási, gazdasági és infrastrukturális, valamint a nemzetvédelmi minisztériumban. A pénzügyminisztérium és a tudományos és felsőoktatási minisztérium épületét kiürítették, ezeket összesen 2200 embernek kellett elhagynia.

A fenyegetések e-maileken érkeztek, valamennyinek ugyanaz volt a tartalma. Nemcsak arról szóltak, hogy az épületekben pokolgépeket helyeztek el, hanem arról is, hogy az ételeket is megmérgezték. A rendőrség vizsgálja az e-mailek hitelességét, és keresik a fenyegetőket.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!