Sára, Márió
2 °C
6 °C

Filmen a péniszhajsza

2014.02.23. 12:00

Az összes emlős péniszének begyűjtése után az izlandi péniszmúzeum éveken keresztül küzdött azért, hogy a gyűjteményében végre legyen egy emberi pénisz is. 2011-ben sikerült, egy kanadai csapat pedig filmet készített a történetről.

Több férfi is versengett azért, hogy az ő pénisze kerülhessen be elsőként a gyűjteménybe és legyen ilyen módon halhatatlan. A két főszereplő egy öreg izlandi férfi, a másik pedig egy középkorú amerikai volt. Az amerikai azt is vállalta volna, hogy még életében levágják a péniszét és így a múzeumba kerüljön, de végül az izlandi pénisz került a gyűjteménybe. Az idős férfi ugyanis meghalt, így 2011-ben az ő pénisze tehette teljessé a gyűjteményt.

A Vice készített interjút a film készítőivel. Az egyik rendező elmondta, hogy az amerikai férfi meglehetősen exhibicionista és külön entitásként kezelte a péniszét, Elmonak nevezte el. A készítők szerint nehéz volt az amerikai férfi történetét bemutatni, mivel nem értettek egyet az öncsonkítással, ezért igyekeztek a lehető legtárgyilagosabban hozzáállni a történethez.