Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eközben a Fehér Házban...

2014.03.01. 19:40

„De még mennyire, na gyerünk!" – mondja a papírjaiba mélyedő Barack Obama a dolgozójába nyitó Joe Biden alelnöknek, aki munka közben egy kis kocogásra invitálja az elnököt egy videón, ami Michelle Obama first lady Let's Move kezdeményezését, a gyermekkori elhízás ellen indított kampányt reklámozza.

Az elsőre a 60-as évek tévésorozatait felidéző zene és vágás mellett lakkcipőben neki is lendülnek, még szerencse, hogy nem diktálnak őrült tempót, mert bemelegítésre nem nagyon jut idejük.

Van ugyan néhány pont, amikor egymás mellé érnek, de alapvetően látszik, ki a főnök, a kertre vezető ajtón is Obama bukkan fel először. A végén már nem marad el a nyújtás, ami annyi ideig tart, hogy közben be is sötétedik.

„Hát, nehéz veled tartani a tempót" – bókol Biden főnökének, majd lecsapnak a dolgozóasztalra készített két pohár vízre.